House of Moga

4

ONZE DRIJVENDE KRACHT

Pedram Moin is de drijvende kracht achter HOUSE OF MOGA. Na zijn studie bouwkunde is hij een makelaarskantoor gestart met inmiddels diverse succesvolle vestgingen in verschillende steden. Zijn kennis van en ervaring binnen de huizenmarkt gecombineerd met zijn passie voor architectuur en design vormen de basis van House of Moga. Mede door zijn heldere visie voor de mogelijkheden van een pand, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat en van een solide investering voor de toekomst. In Pedram treft u een gepassioneerde ontwerper, met enorme kennis van producten en materialen en bovenal liefde voor het vak. Zijn ontwerpen kenmerken zich door een luxueuze metropolitische uitstraling en aandacht voor detail.

ONZE AANPAK

HOUSE OF MOGA is een projectontwikkelingsbureau van deze tijd. Het team hebben wij zodanig ingericht dat wij u in elke fase van een project van dienst kunnen zijn. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid de aankoop, de renovatie, de inrichting en de styling van uw woning onder één dak te brengen. Uit ervaring weten wij dat onze werkwijze zowel tijdbesparend als kostenbesparend werkt. U heeft niet met talloze opdrachtnemers te maken, maar onderhoudt enkel het contact met uw persoonlijke projectbegeleider. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van producenten, leveranciers en vakmensen die allen garant staan voor kwaliteit en service. Wij nemen u graag het werk uit handen en leveren een prachtig eindproduct af.

ONZE FILOSOFIE

Bij HOUSE OF MOGA staat uw ideaalbeeld centraal. Aan ons de taak om de krachten van elke ruimte in kaart te brengen en deze informatie te vertalen naar een ontwerp. Onze ontwerpen kenmerken zich door een juiste balans in functionaliteit en esthetiek. Wij blijven altijd trouw aan het karakter van het pand, maar belichten met onze hedendaagse ontwerpen haar verborgen schoonheid. Uw woonruimte komt tot leven door een praktische indeling, het kleurenpalet een professioneel lichtplan en het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Daar waar standaardmaten niet tot het beoogde resultaat leiden, gaan wij over op custom-made oplossingen. Het resultaat is altijd een ideale mix van luxe, uitstraling en comfort.